Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

“Ζωντανό” φωτιστικό… αναπνέει και καθαρίζει τον αέρα!


  • perierga.gr - "Ζωντανό" φωτιστικό... αναπνέει και καθαρίζει τον αέρα!

  • Αυτό το «ζωντανό φωτιστικό» δεν είναι μόνο όμορφο ως σχέδιο, αναδεικνύοντας τη διακόσμηση ενός δωματίου, έχει τη μοναδική δυνατότητα να καθαρίζει και τον αέρα. Σχεδιάστηκε από τον Julian Melchiorri, ο οποίος είναι ερευνητής μηχανικής σχεδιασμού και βιοχημικής τεχνολογίας.

    • perierga.gr - "Ζωντανό" φωτιστικό... αναπνέει και καθαρίζει τον αέρα!
      Η έμπνευση προέκυψε από την έρευνα του Julian για τη δημιουργία τεχνολογίας «τεχνητών φύλλων», αξιοποιώντας τη φυσική ισχύ της φωτοσύνθεσης για να μετατρέψει το CO2 σε οξυγόνο. Αυτός είναι ο πρώτος σχεδιασμός που χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία, αλλά ελπίζουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί μία ημέρα σε όλα τα είδη κτηρίων και αντικειμένων, συντελώντας στο να έχουμε όλοι καθαρότερο αέρα.
      perierga.gr - "Ζωντανό" φωτιστικό... αναπνέει και καθαρίζει τον αέρα!
      Το φωτιστικό ονομάζεται Exhale, είναι κατασκευασμένο από 70 τεχνητά φύλλα γεμάτα φύκια και εκπέμπει ζεστή, πράσινη λάμψη. Είναι κατάλληλο για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, όπου απαιτείται καθαρισμός του αέρα. Αυτό το εξαιρετικά λειτουργικό και οικολογικό φωτιστικό δείχνει το μέλλον του σχεδιασμού, με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν σε ένα καθαρότερο, πιο πράσινο περιβάλλον.

    • Δεν υπάρχουν σχόλια: