Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο parakritika.gr: Ο άνεργος τρίτεκνος που η (ανάλγητη) κυβέρνηση του έβαλε πρόστιμο 5000 ευρώ αποδείχθηκε λαμόγιο (ηχητικό)


  • Πως διαδίδεις μια είδηση και σκορπάς αγανάκτηση εναντίον της κυβέρνησης:
    "έβαλαν πρόστιμο 5,000 ευρώ σε άνεργο τρίτεκνο πατέρα, είναι δυνατόν, αριστερή κυβέρνηση???"

    Μέχρι που έρχονται οι επώνυμοι ντόπιοι που γνωρίζουν τον κύριο και σου λένε πως ο "άνεργος τρίτεκνος" είχε στήσει ολόκληρη παράνομη μπίζνα με τέτοιες προεκτάσεις που τα 5.000 σου φαίνονται λίγα πολύ λίγα...
    Η μαγεία της παραπληροφόρησης που αφαιρεί το ερώτημα "γιατί η πολιτεία των προηγούμενων κυβερνήσεων, ενώ το ήξεραν, έκαναν τα στραβά μάτια...?"
    Γιατί ήταν "το μαύρο χρήμα που κινούσε τα γρανάζια της οικονομίας", ανόητε...


    Στην περίπτωση που είχαμε κυβέρνηση ΝΔ τα κανάλια θα έδιναν τα εύσημα στις αρμόδιες αρχές για το πρόστιμο στον (κύριο).
    Τώρα όμως μας παρουσίασαν ένα λαμόγιο και με την βούλα ως έναν απλό τρίτεκνο μεροκαματιάρη...άσχετα αν ο γιος του κυκλοφορεί με σκάφος και πολυτελές αυτοκίνητο.

    ...και μιλάμε για παράνομη επιχείρηση 10 ετών με περίπου 15 (εργαζόμενους)



    Ακούστε προσεκτικά τις συνεντεύξεις στο τέλος του άρθρου

    Από το parakritika.gr


    Τι συμβαίνει τελικά με τον άνεργο, τρίτεκνο πατέρα, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για πώληση αρτοσκευασμάτων στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά;

    Μήπως υπάρχει μία άλλη όψη του νομίσματος που δεν γνωρίζουμε;

    Αυτό καταγγέλλουν οι πρόεδροι του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας, Παύλος Τρουλάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Πλατανιά “Ο Ιάρδανος”, Αντώνης Κοκολοδημητράκης, μιλώντας αποκλειστικά στο parakritika.gr.

    Χαρακτηριστικά σημειώνουν πως πρόκειται για τον επικεφαλής ομάδας πλανόδιων πωλητών, κυρίως αλλοδαπών, χωρίς άδεια, που λυμαίνεται τις παραλίες του βορείου άξονα στα Χανιά.

    Και οι δύο επισημαίνουν ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες παρανόμως πουλά τα τρόφιμα (φρούτα, αρτοσκευάσματα, κλπ.) είναι εκτός υγειονομικών ορίων, δεν εκδίδει αποδείξεις και φοροδιαφεύγει, με συνέπεια, όπως αναφέρουν οι κ.κ. Κοκολοδημητράκης και Τρουλάκης να εμφανίζεται ως άνεργος και χωρίς εισοδήματα.

    Επισημαίνουν δε πως αδυνατούν να καταλάβουν το πως τόσα χρόνια η συντεταγμένη πολιτεία δε μπορεί να κάνει κάτι εναντίον του και συνεχίζει να δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη περιοχή, απειλώντας μάλιστα όποιον προσπαθήσει να μπει στα… “όριά” του.

    Ο κ. Τρουλάκης κάνει λόγο και για “θράσος” από μέρους του πλανόδιου πωλητή, καθώς είχε ζητήσει σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου της Αγίας Μαρίνας… την ανοχή των μελών του, προκειμένου να πουλά ανενόχλητα τα τρόφιμα στην παραλία.


Ακούστε τις αποκαλύψεις των κ.κ. Τρουλάκη και Κοκολοδημητράκη στο parakritika.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια: